faq - ofte stilte spørsmål

 

hvordan booker vi?

For bookingforespørsler kan dere sende meg en e-post på mail@tonetvedt.no eller kontakte meg via kontaktskjemaet. Vanligvis blir bryllupsfotograferingen booket 6-12 mnd. før bryllupsdagen. I sommermånedene er det travelt med mange bryllup, men ikke nøl med å kontakte meg på kort varsel, datoen deres kan fortsatt være ledig!

 

 

når og hvordan betaler vi?

Når dere har bestemt dere for å booke, signerer dere en kontrakt dere får tilsendt på epost. Deretter betaler dere et reservasjonsgebyr på kr 10 000,- som trekkes fra totalbeløpet.
Det resterende beløpet blir fakturert med forfall en uke før bryllupsdagen.

 

 

VI SKAL IKKE GIFTE OSS I OSLO,

RESISER DU ANDRE STEDER?

JA gjett om! Jeg elsker å reise og drar mer enn gjerne hvor enn bryllupet deres skal være. Transport og evt. overnatting er ikke inkludert i pakkene mine.
Skal dere gifte dere i utlandet? Ta kontakt for mer informasjon om destinasjonsbryllup.

 

 

HVA ER INKLUDERT?

Pakkeprisene inkluderer et planleggingsmøte, fotograferingen, etterbehandling av bildene og back up. Alle pakkene inkluderer også høyoppløste digitale bilder i .jpg format som kan lastes ned i nettgalleri dere får tilgang til. Bildene er ikke vannmerket.

 

 

hvor mange filer får vi?

Dere får alle de beste bildene fra dagen deres. Antallet varierer ut ifra hvilken pakke dere har valgt. Bestiller dere heldagsfotografering får dere som regel rundt 500+ bilder, men jeg satser alltid på kvalitet framfor kvantitet. 
Bildene er vanligvis ferdig behandlet ca 5-7 uker etter bryllupet. Det avhenger litt av sesong, men jeg lover å jobbe så effektivt jeg kan :)

 

 

kan vi dele bildene på nett?

Selvfølgelig kan dere det! Jo mer dere deler jo bedre :) Det eneste jeg ber om er at dere legger ved en link, tag eller hashtag som krediterer meg.

 

 

kan vi møtes før bryllupet?

Absolutt, jeg vil gjerne møte dere! Et planleggingsmøte er inkludert i alle pakkene jeg tilbyr. Her går vi gjennom detaljene for dagen og lager en kjøreplan.
 

 

 

må du spise i løpet av dagen?

Ja. Jeg har alltid med meg snacks på oppdrag, men en bryllupsdag er hektisk og energikrevende. Da er det fint å kunne få sette seg litt og ta en pust i bakken. Så et måltid i løpet av dagen har jeg behov for, aller helst samtidig som dere spiser.

 

 

HAR DU STUDIO?

Jeg har ikke studio og bruker sjelden blits. Jeg foretrekker å fotografere i naturlig lys, i naturlige omgivelser som gir et personlig og moderne uttrykk.

 

 

hva hvis det regner?

Regn er vanligvis ikke noe stort problem – det kan egentlig være ganske stemningsskapende. Ta med en fin paraply så ordner det seg ;) Om det skulle komme mye regn kan vi f.eks ta bilder innendørs, under et tak eller i tett skog. På planleggingsmøtet legger vi en plan-b og blir enige om en back-up location. 

 

 

HAR DU STUDERT FOTOGRAFI?

Ja det har jeg! Fra 2005-07 studerte jeg kunstfoto på Oslo Fotokunst Skole. Deretter gikk jeg 3 år i lære hos et portrettstudio her i Oslo. Der mottok jeg Svennebrev i fotofaget.

 

 

er du morsom å jobbe med?

Jepp :)

 

 

fotograferer du bare bryllup?

Nei. Jeg fotograferer hovedsakelig bryllup, men tar på meg andre oppdrag også. Jeg har lang erfaring med baby, familie og portrettfotografering, så ønsker du bilder av deg selv eller noen du er glad i er det bare å ta kontakt :) HER får du oversikt over prisene mine. Og HER kan du ta en titt i galleriet.

 

 

Jeg har flere spørsmål

som ikke står oppført her

Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet eller epost – mail@tonetvedt.no :)

 


 

Vi liker det vi ser, hva nå? 

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi kan maile, snakke på telefon/Skype, eller møtes over kopp kaffe for å bli litt bedre kjent. Jeg vil veldig gjerne få fortelle deres unike og vakre kjærlighetshistorie gjennom bildene mine.
 

 
 
bryllupsfotograf-tone-tvedt-oslo
449A1571.jpg
fotograf-tone-tvedt-bryllupsfotograf-oslo
449A1700.jpg
bryllupsfotograf-tone-tvedt