Mine beste bilder // 2018

Mine beste bilder // 2018

Woo! Jeg har omsider fått satt sammen et innlegg med noen av mine favorittbilder fra i fjor - akkurat i tide før årets bryllupssesong braker løs! I år har jeg lekt meg med å samle alle bildene i form av et slideshow, håper dere liker det!


Tusen takk til alle mine fanstastiske kunder; for at jeg fikk følge dere på den store dagen deres og for tiltroen deres til meg
- jeg digger dere <3


Under finner du bildene samlet om du heller foretrekker å scrolle nedover i ro og mak:)

Ingvild+Jon Anders

Ingvild+Jon Anders

Bryllupsfotograf-kristiansand-tveit-kirke-401.jpg

Dette bryllupet er ekstra spesielt for meg da Ingvild er min tremenning og festen ble holdt i hjembygda mi. Det er alltid hyggelig å komme hjem, men denne lørdagen var det ekstra hyggelig må jeg si.

Stikkord for dagen er et oppover ørene forelska brudepar, ankomst via vann, tequilashots, dans på bordene og en mopp (!) - hva mer kan man be om? Bla dere nedover for å se hvor gøy vi hadde det!

Ida+Jeremy, Lageret Studio

Ida+Jeremy, Lageret Studio

Bryllupsfotograf-hurum-lageret.jpg

Ida og Jeremy er ”high school sweethearts” og giftet seg etter å ha vært kjærester i 11 år. Vielsen ble holdt på Kjærlighetsodden ved Røskestadvannet. Det var et perfekt sted å ha vielsen spør du meg! Bare se selv hvor fine omgivelsene var :)

Brudeparet sier: 

“La begge være involvert i planleggingen, det er begges dag. Det er også lov å gå utenfor boksen og gjøre ting på sin måte. Vi følte mye press fra forskjellige kanter om hva som er ”riktig” å gjøre i et bryllup. De er viktig å tenke på hva man selv ønsker. Vi ønsket oss en drømmedag som representerte oss som par. Nøkkelord for dagen var kjærlighet, utradisjonelt, fest, venner, familie, god mat og tequila.  

Vi var lenge på leting etter det perfekte bryllupslokalet og ønsket oss noe annerledes og industrielt. Etter hvert fant vi fantastiske Lageret. Lageret er en nedlagt fabrikk som eventplanlegger Trine Thorsen har forvandlet til et rustikt, industrielt og utrolig fint festlokale.” 

Jeg kunne ikke vært mer enig! Lageret Studio må være et av de kuleste selskapslokalene i Norge! Hett tips til dere kommende brudepar der altså :)
Scroll dere nedover for å se den fine bryllupsdagen til Ida og Jeremy, den er spekket med god stemning, glade mennesker, og masse fin inspirasjon!

Involverte:
Bryllupsplanlegger:
Trine Thorsen ved Lageret Event
Kjole:
Jesus Peiro
Blomster:
Krista Elvheim
Hår: Marion Remme Ræstad
Sminke:
Marthe Gillebo
Invitasjoner og menyer:
Cathrine Fosse / Plume & Paper
Catering: Moritz Drechselsel

Bohemsk bryllup på Hankø

Bohemsk bryllup på Hankø

Altså FOR en dag det var! Lena og Martin feiret tidenes bryllup på Hankø Yacht Club, og jeg er så glad jeg fikk være med å dokumentere all kjærligheten, den gode stemningen og gledestårene gjennom dagen. Bla dere nedover for å se selv :)

THEA+HANS JOAKIM, Hellviktangen

THEA+HANS JOAKIM, Hellviktangen

Thea og Hans Joakim kan virkelig det å planlegge et episk bryllup! Med stikkord som utendørs vielse, avslappet stemning, en litt utypisk brudekjole og kakeskjæring i solnedgangen er dette et bryllup jeg har gledet meg til å vise fram.

Både vielsen og festen ble holdt på Hellviktangen på Nesodden. Det å ha alt på ett sted syntes jeg er helt supert og noe jeg vil tipse alle om! Det bidrar til mindre stress for brudepar og gjester da de slipper å bruke masse tid på å komme seg fra A til B, og alle får mer tid til å være sammen. 

Ps: Dette bryllupet ble også publisert i VG, så trykk deg inn om du vil få fine tips fra bruden:)

Vårbryllup på Månefisken

Vårbryllup på Månefisken

Siri og Robert bor på Sagene i Oslo og ønsket å ha et "lokalt" bryllup. De giftet seg  i Sagene kirke, Sagene Blomster ordnet bukett og festen var på Månefisken - alt innen kort gangavstand fra hverandre (også passet det jo utmerket at jeg har kontor på Sagene:D)

På vei ned til selskapslokalet tuslet vi bort til Vøienvollen Gård og videre ned til Maridalsveien for å ta noen portretter. Det er så fint å tenke på at bildene fra dagen ble tatt der de går søndagstur:)
 


Vielse: Sagene Kirke

Fest: Månefisken

Brudekjole: Natasha Borgli x Gaggu

Blomster: Sagene Blomster

Mine beste bryllupsbilder⎪2017

Mine beste bryllupsbilder⎪2017

Fjorårets sesong var min travleste sesong noensinne, og jeg er veldig takknemlig som fikk delta i så mange fine øyeblikk! Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter fra 2017.

Tusen takk til alle mine fantastiske kunder - 2018 bring it on :D

LENE+RUSS, STAVANGER

LENE+RUSS, STAVANGER

Russ og Lenes bryllupsfeiring var intet mindre enn fantastisk. Dagen inneholdt b.la First Look (som jeg håper blir med vanlig i Norge), båttur og masse latter, tårer, dansing og en skikkelig våt tur prekestolen dagen derpå! De holder til i New York, men siden Lene opprinnelig er fra Stavanger valgte de å holde bryllupet der, på en liten privat øy rett utenfor byen. Det var ordentlig fint å få oppleve en vielse hvor de leste bryllupsløftene sine høyt til hverandre, noe vi nordmenn flest ser på film :)
De møttes for første gang under Miss World i 2008. Lene deltok som Miss Norway og Russ var der med familien sin da søsteren hans deltok som Miss America. Det var med andre ord en relativt enkel jobb å fotografere så kameravante mennesker;)

Jeg, Åsmund Holien Mo og Maru Films fulgte dem gjennom hele dagen sammen. Det var skikkelig morsomt å jobbe sammen i team, håper muligheten byr seg igjen!

Og du, helt nederst på siden har jeg postet bryllupsfilmen fra Maru Films, den MÅ du se!

 

Dagen etter festen dro vi alle (2 fotografer, 2 videografer og ett brudepar) opp til Prekestolen. Planen var å få til noen fine bilder i brudestasen og det hele i et episk landskap. Dessverre var ikke været på vår side, i det hele tatt haha! Da vi nådde toppen var vi alle gjennomvåte og fjorden var fylt med tjukk tåke. Selvom det ikke ble noen bilder i brudeklær ble det likevel en fin tur, og et minne for livet!

Helen+Knud, Paxos Hellas

Helen+Knud, Paxos Hellas

I sommer var jeg så heldig å få dra til Paxos i Hellas for å fotografere bryllupet til Helen og Knud.

For første gang jobbet jeg sammen med en annen fotograf på bryllupsdagen, og det var ikke med med hvem som helst men min gode venninne og dyktige kollega Michaela Klouda. Vi koste oss veldig med masse bading, soling og god mat innimellom jobbingen, perfekt kombo av business & pleasure med andre ord :)

Helen er halvt gresk og pleide å tilbringe sine barndoms somre på Paxos, derfor valgte de å samle sine nærmeste venner og familie til en skikkelig bryllupsfest på paradisøya.
Feiringen varte over tre dager med rehersal dinner på en restaurant med en fantastisk utsikt over havet den første dagen, poolparty + brunsj den andre dagen og til sist selve bryllupsfesten. Festen ble forøvrig feiret på ekte gresk vis med Zorbadans, flammer og knusing av tallerkner :D

Vi var med alle tre dagene så forbered dere på bildebonanza :)

Dette bryllupet er også publisert på Norwegian Wedding Magazine. Klikk dere inn for å lese Helens fine ord om bryllupshelgen :)