Bohemsk bryllup på Hankø

Bohemsk bryllup på Hankø

Altså FOR en dag det var! Lena og Martin feiret tidenes bryllup på Hankø Yacht Club, og jeg er så glad jeg fikk være med å dokumentere all kjærligheten, den gode stemningen og gledestårene gjennom dagen. Bla dere nedover for å se selv :)

THEA+HANS JOAKIM, Hellviktangen

THEA+HANS JOAKIM, Hellviktangen

Thea og Hans Joakim kan virkelig det å planlegge et episk bryllup! Med stikkord som utendørs vielse, avslappet stemning, en litt utypisk brudekjole og kakeskjæring i solnedgangen er dette et bryllup jeg har gledet meg til å vise fram.

Både vielsen og festen ble holdt på Hellviktangen på Nesodden. Det å ha alt på ett sted syntes jeg er helt supert og noe jeg vil tipse alle om! Det bidrar til mindre stress for brudepar og gjester da de slipper å bruke masse tid på å komme seg fra A til B, og alle får mer tid til å være sammen. 

Ps: Dette bryllupet ble også publisert i VG, så trykk deg inn om du vil få fine tips fra bruden:)

Vårbryllup på Månefisken

Vårbryllup på Månefisken

Siri og Robert bor på Sagene i Oslo og ønsket å ha et "lokalt" bryllup. De giftet seg  i Sagene kirke, Sagene Blomster ordnet bukett og festen var på Månefisken - alt innen kort gangavstand fra hverandre (også passet det jo utmerket at jeg har kontor på Sagene:D)

På vei ned til selskapslokalet tuslet vi bort til Vøienvollen Gård og videre ned til Maridalsveien for å ta noen portretter. Det er så fint å tenke på at bildene fra dagen ble tatt der de går søndagstur:)
 


Vielse: Sagene Kirke

Fest: Månefisken

Brudekjole: Natasha Borgli x Gaggu

Blomster: Sagene Blomster

Mine beste bryllupsbilder⎪2017

Mine beste bryllupsbilder⎪2017

Fjorårets sesong var min travleste sesong noensinne, og jeg er veldig takknemlig som fikk delta i så mange fine øyeblikk! Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter fra 2017.

Tusen takk til alle mine fantastiske kunder - 2018 bring it on :D

LENE+RUSS, STAVANGER

LENE+RUSS, STAVANGER

Russ og Lenes bryllupsfeiring var intet mindre enn fantastisk. Dagen inneholdt b.la First Look (som jeg håper blir med vanlig i Norge), båttur og masse latter, tårer, dansing og en skikkelig våt tur prekestolen dagen derpå! De holder til i New York, men siden Lene opprinnelig er fra Stavanger valgte de å holde bryllupet der, på en liten privat øy rett utenfor byen. Det var ordentlig fint å få oppleve en vielse hvor de leste bryllupsløftene sine høyt til hverandre, noe vi nordmenn flest ser på film :)
De møttes for første gang under Miss World i 2008. Lene deltok som Miss Norway og Russ var der med familien sin da søsteren hans deltok som Miss America. Det var med andre ord en relativt enkel jobb å fotografere så kameravante mennesker;)

Jeg, Åsmund Holien Mo og Maru Films fulgte dem gjennom hele dagen sammen. Det var skikkelig morsomt å jobbe sammen i team, håper muligheten byr seg igjen!

Og du, helt nederst på siden har jeg postet bryllupsfilmen fra Maru Films, den MÅ du se!

 

Dagen etter festen dro vi alle (2 fotografer, 2 videografer og ett brudepar) opp til Prekestolen. Planen var å få til noen fine bilder i brudestasen og det hele i et episk landskap. Dessverre var ikke været på vår side, i det hele tatt haha! Da vi nådde toppen var vi alle gjennomvåte og fjorden var fylt med tjukk tåke. Selvom det ikke ble noen bilder i brudeklær ble det likevel en fin tur, og et minne for livet!

Helen+Knud, Paxos Hellas

Helen+Knud, Paxos Hellas

I sommer var jeg så heldig å få dra til Paxos i Hellas for å fotografere bryllupet til Helen og Knud.

For første gang jobbet jeg sammen med en annen fotograf på bryllupsdagen, og det var ikke med med hvem som helst men min gode venninne og dyktige kollega Michaela Klouda. Vi koste oss veldig med masse bading, soling og god mat innimellom jobbingen, perfekt kombo av business & pleasure med andre ord :)

Helen er halvt gresk og pleide å tilbringe sine barndoms somre på Paxos, derfor valgte de å samle sine nærmeste venner og familie til en skikkelig bryllupsfest på paradisøya.
Feiringen varte over tre dager med rehersal dinner på en restaurant med en fantastisk utsikt over havet den første dagen, poolparty + brunsj den andre dagen og til sist selve bryllupsfesten. Festen ble forøvrig feiret på ekte gresk vis med Zorbadans, flammer og knusing av tallerkner :D

Vi var med alle tre dagene så forbered dere på bildebonanza :)

Dette bryllupet er også publisert på Norwegian Wedding Magazine. Klikk dere inn for å lese Helens fine ord om bryllupshelgen :)

Astrid+Marius, Drøbak

Astrid+Marius, Drøbak

På en av de våteste sommerdagene i fjor gav Astrid og Marius hverandre sitt ja. Den planlagte utevielsen måtte flyttes inn i låven på gården på grunn av regnet, men jeg syntes det nesten ble enda mer stemningsfullt og personlig inne i den mørke jordkjelleren - som var pyntet med levende lys, solsikker og vimpler.

Bryllupsfesten var en ordentlig DIY dugnad hvor familie og venner hjalp til med alt av dekorering til matlaging i dagene før den store dagen. Som de selv sa "Vi fulgte mottoet -Desto mer man gjør selv, desto mer personlig og magisk blir resultatet" Og jeg er helt enig! 

DANIELLE+DWAYNE, TRINIDAD & TOBAGO

DANIELLE+DWAYNE, TRINIDAD & TOBAGO

Dette bryllupet har jeg gledet meg veldig til å vise!

Danielle og Dwayne er ikke bare er det helt vanvittig vakre, men de er de snilleste og mest jordnære menneskene. De giftet seg på øya der Danielles bestemor har hytte og hvor Danielle har tilbragt mange av sine barndoms somre. Omkranset av alle menneskene de er så glad i gav de hverandre sitt ja nede på flytebrygga,

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk reise helt til Trinidad for å dokumentere bryllupet. For en reise, for et par, og FOR et bryllup!

 

THERESE+RASMUS, KOSTER, SVERIGE

THERESE+RASMUS, KOSTER, SVERIGE

I sommer fotograferte jeg det fantastiske sommerbryllupet til Therese og Rasmus på Kosterøyene utenfor Strømstad. Koster er et utrolig idyllisk sted som er en del av Sveriges nasjonalpark og er derfor bilfri. Jeg tok fotosekken på ryggen og syklet fra hotellet til kirken mens gjestene ble fraktet i et minitog.

Umiddelbart etter vielsen ble bryllupskaken servert, genialt da både barn og voksne kan ha godt av å heve blodsukkeret på en varm sommerdag!

Etter middagen var spist, dansen var over, og det ble rigget opp til nachspiel i en av leilighetene fikk vi sneket oss til et par bilder i soloppgangen. Det er ikke ofte jeg er våken til solen går opp, men når lyset var så vanvittig fint måtte jeg bare!

 

Ps: Dette bryllupet ble publisert på Junebug Weddings, en av verdens største bryllupsblogger. Utrolig stas! Hvis du vil se hvordan de presenterte bildene kan du trykke deg inn her

LOST IN FRANCE, VENCE FRANKRIKE

LOST IN FRANCE, VENCE FRANKRIKE

For noen uker siden var jeg i Vence, sør i Frankrike, sammen med The Norwegian Wedding Blog og det flinke ekteparet Koby & Terilyn som driver Archetype Photography.

Der deltok jeg på en fantastisk workhop hvor jeg ble kjent med mange flinke folk fra hele verden, koste meg med deilig fransk mat og drikke og fikk masse ny inspirasjon - i tillegg til å få muligheten til å fotografere nydelige modeller ikledd vakre kjoler laget av Joanne Fleming Design.

Jeg har mange fine bilder og vise fram - her er et utvalg fra første dag :)

LOST IN FRANCE TEAM

Editor, Stylist & Workshop Hostess: Norwegian Wedding Magazine
Photographers & Speakers: Koby & Terilyn Brown of Archetype
Custom Gown Designer: Joanne Fleming Design
Floral Artist: Laetitia C. Fleurs d’Atelier
Hair & Makeup Artist: Beauty by Tilde
Hair Adornments: Sibo Designs by Sheila Bobeldijk
Boudoir Lingerie: Shell Belle Couture
Stationary: Papellerie
Ribbon: FrouFrou Chic
Cakes: French local bakery, styled by Norwegian Wedding Magazine
Shoes & Jewelry: Norwegian Wedding Magazine
Tableware, linen, vintage cutlery & glasses: Private collection of Norwegian Wedding Magazine
Scans by Richard Photo Lab
Models and Ballerinas: Rebecca Løckra Hægland & Oda Østenstad Fjell
Sponsors Workshop: Richard Photo LabTrillo & SonsQueensberry Albums & Photographer’s Edit

LOST IN FRANCE del to

LOST IN FRANCE del to

Jeg har så mange bilder å vise fram fra turen jeg hadde til Frankrike i vår at jeg måtte dele opp bildene i forskjellige poster :) Her er et utvalg fra dag to av workshopen som er fotografert i Vence, et lite steinkast fra villaen vi bodde i.

Åh ta meg tilbake!

HER kan du se bilder fra første dag om du vil!