Hei! Jeg er Tone!

Jeg er opprinnelig fra Tveit, ei lita bygd utenfor Kristiansand, men har vært lykkelig Osloborger siden 2004. Da flyttet jeg hit sammen med min bedre halvdel for å studere fotografi og har altså blitt værende.
I 2011 mottok jeg svennebrev som fotograf etter 3 år som lærling i et fotostudio og har jobbet som profesjonell fotograf siden. I dag er jeg en av de utvalgte fotografene i  Blikkfangerne, et nettverk bestående av de beste bryllupsfotografene i Norge.

Det ikke så mange vet er at jeg delvis vokste opp i Asia, hvor mine foreldre jobbet. Med venner over hele verden, finner jeg mye av min inspirasjon i møte med nye kulturer og verden som arbeidsplass.

Etter å ha jobbet som fotograf i noen år nå har jeg fått utforske mange forskjellige sjangre innen faget, og har funnet ut at det jeg liker aller best er å fotografere kjærlighet. Det er lite som er så givende enn å få muligheten til å skape noe sammen med dere på den beste dagen deres. 

Jeg liker ikke å fotografere stive, oppstilte poseringer.
Jeg foretrekker å få fange den ekte, glade, rare, varme, morsomme og unike kjærligheten dere har mellom dere.
Jeg vil fotografere de store øyeblikkene, de små, de stille, de bråkete og alle øyeblikkene inni mellom, de som oppstår mellom dere når dere tror ingen ser. Fortell meg historien deres og la oss skape noe fint sammen.

For meg er hele verden en arbeidsplass og jeg reiser gjerne i både innland og utland for å fotografere! Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale!