Hanne-Freddie-559.jpg
Vi ble anbefalt Tone av en annen fotograf, og det er vi glade for. Fra første møtet ble vi trygge på henne og hennes profesjonalitet, og ikke minst så fikk vi bekreftet hvor dyktig hun var, da hun viste fram tidligere arbeider.

Tone gjorde en fantastisk jobb på bryllupsdagen vår, og fikk tatt nydelige bilder fra alle de ulike seansene utover dagen. Hun var til og med på dansegulvet med kameraet utover kvelden og fikk tatt noen utrolig kule bilder i farta.

I tillegg til å ta bilder av det mest åpenbare tok hun også mange fine bilder av hendelser som vi ikke hadde fått med oss denne dagen, så det er gøy å se på i ettertid.
Bildene hun tar er utrolig stemningsfulle og hun fanger virkelig følelsene som oppstår på en slik dag.

Hun er et behagelig vesen, og alltid blid og imøtekommende. Og hun tar rett og slett helt fantastiske bilder.
Vi vil anbefale henne på det sterkeste!
— Hanne & Freddie
 
bryllupsfotograf-oslo-holmenkollen
Vi valgte Tone fordi bildene hennes er ekte. Hun får virkelig frem øyeblikkene og stemningsbildene. I tillegg fikk vi god kjemi under vårt første møte.
Vi merket omtrent ikke at Tone var der på selve dagen, men bildene viser at hun fikk med seg alt fra høydepunktene til de små detaljene.
Ved å se på bildene fra dagen vår får vi gjenoppleve disse øyeblikkene og noen av bildene trigger også akkurat de følelsene som utspilte seg i det øyeblikket de ble tatt.
— Svanhild & Marius
 
bryllupsfotograf-drobak-fotograf-tone-tvedt
 
Tone er i stand til å forevige stemninger og vakre øyeblikk med en dybde og autentisitet vi sjelden har sett maken til. Dernest er hun positiv og glad, og ikke minst meget ukomplisert å forholde seg til. Vi hadde et hyggelig og fint samarbeid.
— Astrid & Marius
 
bryllupsfotograf-oslo-geiteberg-kulturhus
 
Vi valgte Tone som fotograf fordi vi ønsket en naturlig stil på bildene. Vi ønsket å sitte igjen med bilder som gjenspeilte dagen i minner, slik vi husker den, ikke oppstilte bilder.
Vi er veldig fornøyd med at Tone diskret bevegde seg rundt, og likevel fikk med seg alle de viktige øyeblikkene.
— Ingvid & Alexander
 
bryllupsfotograf-ormoy-kirke-fotograf-tone-tvedt-001.jpg
 
Tone har en evne til å fange de små, spontane øyeblikkene og fikk oss til å slappe av foran kamera. Vi hadde det veldig gøy og er kjempefornøyd med resultatet!
— Andreas & Marte
 
bryllupsfotograf-kristiansand-fotograf-tone-tvedt
Vi likte godt det naturlige uttrykket i bildene hennes og etter å ha lest mer om Tone på hennes hjemmeside fikk vi et veldig godt inntrykk og tok kontakt.
Bryllupsfesten og fotograferingen ble holdt på en liten øy i skjærgården og vi syntes det var et pluss at Tone selv var fra Sørlandet.
Tone var veldig behagelig å jobbe med og vi er kjempefornøyde med bildene våre!
— Ida & Tim