Mine beste bilder // 2018

Mine beste bilder // 2018

Woo! Jeg har omsider fått satt sammen et innlegg med noen av mine favorittbilder fra i fjor - akkurat i tide før årets bryllupssesong braker løs! I år har jeg lekt meg med å samle alle bildene i form av et slideshow, håper dere liker det!


Tusen takk til alle mine fanstastiske kunder; for at jeg fikk følge dere på den store dagen deres og for tiltroen deres til meg
- jeg digger dere <3


Under finner du bildene samlet om du heller foretrekker å scrolle nedover i ro og mak:)

Ida+Jeremy, Lageret Studio

Ida+Jeremy, Lageret Studio

Bryllup-Lageret-Tofte-bryllupsfotograf-183.jpg

Ida og Jeremy er ”high school sweethearts” og giftet seg etter å ha vært kjærester i 11 år. Vielsen ble holdt på Kjærlighetsodden ved Røskestadvannet. Det var et perfekt sted å ha vielsen spør du meg! Bare se selv hvor fine omgivelsene var :)

Brudeparet sier: 

“La begge være involvert i planleggingen, det er begges dag. Det er også lov å gå utenfor boksen og gjøre ting på sin måte. Vi følte mye press fra forskjellige kanter om hva som er ”riktig” å gjøre i et bryllup. De er viktig å tenke på hva man selv ønsker. Vi ønsket oss en drømmedag som representerte oss som par. Nøkkelord for dagen var kjærlighet, utradisjonelt, fest, venner, familie, god mat og tequila.  

Vi var lenge på leting etter det perfekte bryllupslokalet og ønsket oss noe annerledes og industrielt. Etter hvert fant vi fantastiske Lageret. Lageret er en nedlagt fabrikk som eventplanlegger Trine Thorsen har forvandlet til et rustikt, industrielt og utrolig fint festlokale.” 

Jeg kunne ikke vært mer enig! Lageret Studio må være et av de kuleste selskapslokalene i Norge! Hett tips til dere kommende brudepar der altså :)
Scroll dere nedover for å se den fine bryllupsdagen til Ida og Jeremy, den er spekket med god stemning, glade mennesker, og masse fin inspirasjon!

Involverte:
Bryllupsplanlegger:
Trine Thorsen ved Lageret Event
Kjole:
Jesus Peiro
Blomster:
Krista Elvheim
Hår: Marion Remme Ræstad
Sminke:
Marthe Gillebo
Invitasjoner og menyer:
Cathrine Fosse / Plume & Paper
Catering: Moritz Drechselsel

Bohemsk bryllup på Hankø

Bohemsk bryllup på Hankø

Altså FOR en dag det var! Lena og Martin feiret tidenes bryllup på Hankø Yacht Club, og jeg er så glad jeg fikk være med å dokumentere all kjærligheten, den gode stemningen og gledestårene gjennom dagen. Bla dere nedover for å se selv :)